Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Elhunyt Molnár Zsolt Ügyvezető

Tisztelt Horgásztársak!

Elhunyt Molnár Zsolt ÜgyvezetőMély fájdalommal tudatjuk, hogy a társaságunk ügyvezetője, kedves barátunk, horgásztársunk Molnár Zsolt 48 éves korában elhunyt.

Zsolt már hosszú ideje a tó szerelmese volt, de az elmúlt évtizedben, mint a társaság vezetője is irányította, szervezte a társaság életét. Sokszor a szabad idejét is feláldozva kitartóan dolgozott azért, hogy a Pölöskei Tó az itt horgászok számára mindig sok örömet és élményt okozzon.

Alázatos munkája tette lehetővé az elmúlt időszak fejlesztéseit. Szervező munkája eredményeként jöttek létre a horgászversenyek. Ötleteivel és tapasztalatával önzetlenül segítette az ide látogatókat.

Betegségével küzdve, szinte az utolsó pillanatig részt vett a tóval kapcsolatos munkában és szinte felsorolhatatlan mindaz, ami tevékenysége kapcsán ma már természetesnek tűnik a tavon.

Elhunyt Molnár Zsolt Ügyvezető Elhunyt Molnár Zsolt Ügyvezető Elhunyt Molnár Zsolt Ügyvezető

Aki ismerte tudja, hogy sokat lehetett tőle tanulni emberségből, tisztességből és alázatból. Szorgalma és kitartása példa értékű lehet mindenki számára.

Rengeteg felejthetetlen közös élmény, emlékezetes kaland az, amely elválaszthatatlanul összeköt bennünket Vele.

Köszönjük Neked Zsolt mindezt és a barátságot, az önzetlen segítséget és azt a sok munkát, amelyet a tóért - értünk tettél.

Elhunyt Molnár Zsolt Ügyvezető Elhunyt Molnár Zsolt Ügyvezető Elhunyt Molnár Zsolt Ügyvezető

Drága EMZSÉ most már itt nem lesznek közös pecák és kalandok, de kérünk Téged, hogy odaát, derítsd fel a vizeket és segíts majd nekünk is egy két kapitális halat fogni…

Soha nem felejtünk, nyugodj békében!