Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Haltelepítés 2018. március 31.

Tisztelt Tagtársak!
 
Ezúton is értesítjük a kedves tagtársakat, hogy a halgazdálkodási tervnek megfelelő mennyiséggel, megkezdjük a 2018. évi haltelepítéseket.
Első ütemben 30q háromnyaras ponty kerül a tóba. Amennyiben valaki szeretne a lehalászás/mérlegeléskor szombat reggel jelen lenni, keresse Kóbor Balázs tagtársunkat.
A telepítés várható időpontja 2018.03.31. /szombat/ 12-14 óra.
A vízbe helyezést a halászati felügyelő személyesen is megtekinti.
 
Minden kedves érdeklődőt várunk a telepítésre.
 Üdvözlettel,
Komáromy Zsolt
ügyvezető