Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

2018 Október nemzetközi bojlis verseny

Tisztelt Tagság, tisztelt Horgász Társak!

Tájékoztatjuk a kedves Horgászokat, hogy 2018.10.13. -tól 2018.10.20. délig a Pölöskei Tó Nonprofit Kft. területe nemzetközi bojlis verseny "EXTREME JUNGLE CARP CUP" miatt lezárásra kerül. Ez időszak alatt bejárási tilalom lesz érvényben!

 

Kérjük a Tagokat, hogy területeiket rakják rendbe illetve értékeiket biztonságos helyen tárolják az esetleges kár okozások megelőzése végett.

 

Köszönjük szíves megértésüket!

Sport baráti üdvözlettel!

Komáromy Zsolt

Ügyvezető