Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

2019 Horgászjegy és Fogási napló

Tisztelt Tulajdonostársak!

A társaság 2019. február 02. napjától megkezdi a 2019. évi állami horgászjegy és fogási napló valamint a területi engedélyek értékesítését.

 

A horgászház tógondnoki irodája minden szombati napon, 09:00 és 17:00 óra között tart nyitva. Itt van lehetőség a 2019. évi okmányok kiváltására és a tavalyi okmányok leadására.

Sikeres horgászatot kívánok minden Tagtársunknak!

 

Tisztelettel: Komáromy Zsolt

Ügyvezető