Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.
Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.
Honlapunk megkönnyíti a tájékozódást és kényelmesebbé teszi a horgászhelyek foglalását. Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Szép fogások

Ábrahám László és barátai:

Szép fogásokA barátaimmal kellemes napokat töltöttünk el a parti vendégháznál.

A horgászat során az alábbi nagyobb halakat sikerült horogra csalnunk. 1 db 22 kg-os, 1 db 17,22 kg-os, 1 db 14,70 kg-os, 1 db 14,06 kg-os, 1 db 10,94 kg-os, 1 db 10,9 kg-os és 2 db 10,5 kg-os.

Szép fogások Szép fogások Szép fogások

A csalijaink mindig Starbaits bojlik voltak Hot Demon ízesítéssel 24 mm-es nagyságúak.

Szép fogások Szép fogások Szép fogások

Köszönjük a szívélyes vendéglátást!

Üdvözlettel: Ábrahám László

Varga Balázs és társa:

Szép fogásokSajnos harcsát most nem sikerült fognunk, viszont a pontyok kárpótoltak minket. Számos kisebb hal mellett sikerült fognunk egy a mellékelt képeken látható 22,5 kilós tőpontyot és egy 11,3 kilós nyugatestű tőpontyot.

Szép fogások Szép fogások Szép fogások

Köszönjük még egyszer!

Üdvözlettel: Varga Balázs