Pölöskei tó

Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.

Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Szép fogások

Ábrahám László és barátai:

Szép fogásokA barátaimmal kellemes napokat töltöttünk el a parti vendégháznál.

A horgászat során az alábbi nagyobb halakat sikerült horogra csalnunk. 1 db 22 kg-os, 1 db 17,22 kg-os, 1 db 14,70 kg-os, 1 db 14,06 kg-os, 1 db 10,94 kg-os, 1 db 10,9 kg-os és 2 db 10,5 kg-os.

Szép fogások Szép fogások Szép fogások

A csalijaink mindig Starbaits bojlik voltak Hot Demon ízesítéssel 24 mm-es nagyságúak.

Szép fogások Szép fogások Szép fogások

Köszönjük a szívélyes vendéglátást!

Üdvözlettel: Ábrahám László

Varga Balázs és társa:

Szép fogásokSajnos harcsát most nem sikerült fognunk, viszont a pontyok kárpótoltak minket. Számos kisebb hal mellett sikerült fognunk egy a mellékelt képeken látható 22,5 kilós tőpontyot és egy 11,3 kilós nyugatestű tőpontyot.

Szép fogások Szép fogások Szép fogások

Köszönjük még egyszer!

Üdvözlettel: Varga Balázs