Pölöskei tó

Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.

Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Rekordok

Tisztelt Horgásztársak!

A társaság új honlapján folyamatosan szeretnénk beszámolni a legérdekesebb fogásokról, a rekordfogásokról valamint hiteles tájékoztatást nyújtani a tó abszolút rekordlistájáról. A rekordlistákon valamennyi, tóból kifogott hal, fajtája szerint szerepelhet.

Abszolút rekordlista

Annak érdekében, hogy az abszolút listát összeállíthassuk, kérjük Önöket, hogy a 2012. év végéig fogott rekord fogásaikról szóló beszámolójukat a honlapról letölthető Rekordhal bejelentőlap kitöltésével, valamint néhány fényképpel együtt küldjék meg az email címre.

A beszámolóban legyenek szívesek térjenek ki néhány mondatban a fogás helyére és az Önök által érdekesnek vagy fontosnak tartott körülményekre is.

Tárgyévi rekordlista

Az abszolút listán pontyból és harcsából folyamatosan az első 10 helyezettet tartjuk nyilván. Egyéb halfajokból az első 3 helyezettet.

A 2013. évi rekordlista folyamatos vezetéséhez kérjük, hogy a fogást követően a hitelesítés és mérlegelés érdekében azt a 06/20 368 66 30 telefonszámra dr. Kiss Csaba ügyvezetőnél vagy a halőrnél bejelenteni szíveskedjenek, melyet követően intézkedünk munkatársunk helyszínre irányítására a hitelesítés és igazolás kiállítása céljából.

Ebben az esetben is kérjük, hogy a honlapról letölthető Rekordhal bejelentőlap kitöltésével, valamint néhány fényképnek az email címre történő megküldésével tegyék ezt meg.

A listák vezetését aktualizálását a beérkezett jelentések sorrendjében folyamatosan végezzük

Az év végén a rekordlistára jelentkező tagok részére tárgyjutalmat, a vendéghorgászok számára napijegyet ajándékozunk, így megköszönve az írásaikat.

Érdekes fogások, kalandok

Ebben a rovatban tennénk közé azokat, a horgászok által készített beszámolókat, amely valamely érdekes vagy tanulságos fogásról, körülményről számol be. A legérdekesebb beszámolókat évenként tárgyjutalommal vagy napijeggyel honoráljuk.

kcs