Pölöskei tó

Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.

Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Horgászházunk várja vendégeit

Kedves Vendégeink, Horgásztársak!

2014. március 01. napjától kezdődően várjuk kedves Vendégeinket és családjukat a Pölöskei Öregtó Horgászházában található apartmanokba.

A turisztikai pályázat segítségével megépült horgászházunk a természetvédelmi terület fenntartható használatának jegyében szinte teljes egészében megújuló energiával üzemel.

Nem kell már nélkülözni az idelátogató vendégeinknek semmilyen szolgáltatást, amely a megszokott komforthoz hozzátartozik.

A 3 db apartman a modern kor igényeinek megfelelően teljesen felszerelt, 4 napraforgós minősítésű. A családi apartmanok mellet egy kisebb két fő számára alkalmas is kialakításra került.

Az apartmanokban megszálló vendégeinknek az alábbi ingyenes szolgáltatásokat biztosítjuk:

  • ingyenes horgászati lehetőség az élménytavon
  • ingyenes csónakhasználat
  • ingyenes stéghasználat
  • ingyenes udvari élménykonyha használata
  • korlátlan WIFI
  • intelligens televízió
  • zárt parkolási lehetőség
  • SZÉP kártya elfogadás

A szálláshely szolgáltatás bevételét nonprofit társaságunk a terület őshonos halfajainak visszatelepítésére fordítja. Szálláshely igénybevételével Ön is hozzájárul a páratlan természetvédelmi terület élővilágának megőrzéséhez.

kcs