Pölöskei tó

Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.

Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Tájékoztató a 2017. évi állami horgászjegyek és fogási naplók értékesítéséről

Tisztelt Tulajdonostársak!

A társaság 2017. január 21. napjától megkezdi a 2017. évi állami horgászjegy és fogási napló valamint a területi engedélyek értékesítését. A díjak változatlanok, pusztán a mohosz részére fizetendő tagdíj mértéke emelkedett 100 Ft összeggel.

Ennek megfelelően a 2017. évi

  • állami horgászjegy és fogási napló 2.200 Ft
  • mohosz tagdíj (felnőtt) 2.000 Ft
  • területi engedély 20.000 Ft
  • tófenntartási díj 20.000 Ft

A horgászház tógondnoki irodája minden szombati napon, 09:00 és 17:00 óra között tart nyitva. Itt van lehetőség a 2017. évi okmányok kiváltására és a tavalyi okmányok leadására. Kérjük, hogy akinek tartozása vagy kötelezettsége van a társasággal szemben annak előzetesen tegyen eleget, mert a tógondnokok csak ennek teljesítése után jogosultak a 2017. évi területi engedély kiadására.

Tisztelettel: kcs