Pölöskei tó

Tisztelt Látogató!

A társaság 200 hektáros területén található 146 hektárnyi vízfelület évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása. A tőzeg bányászat nyomán kialakult tóban a magyarországi halfauna szinte valamennyi halfaja megtalálható. Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. A tó tagoltsága, heterogén mederszerkezete és a fás, akadós helyei rendkívüli kihívást jelentenek valamennyi horgász számára. Ma már az ide látogató vendégek a védett lápi természeti környezet fenntartható használata miatt sem kell, hogy nélkülözzék azokat a szolgáltatásokat, amelyek egy családi üdülés során nélkülözhetetlenek. A szinte teljes egészében megújuló energiával üzemelő központi horgászházunk minden kényelmet és szolgáltatást biztosít az idelátogató vendégeink számára.

Igényeiknek megfelelően választhatnak apartmanos, vagy faházas horgászhelyek közül.

Őszintén kívánjuk, hogy Önök is kellemes, akár életre szóló horgász élményeket szerezzenek nálunk.

Videó Galéria Horgászhelyek elhelyezkedése

Horgászbaráti üdvözlettel: Ügyvezetők

Horgászélmények a 3. keleti horgászhelyen

Balázs Luca - 19,8 kg-os tükrösRégi kedvencem a Pölöskei tó. Nem mondható egy könnyű pályának, ugyanis az egész terület tele van kisebb, nagyobb méretű fákkal, akadókkal. A 30-as főzsinór mellett szükséges minél vastagabb előtét zsinórt használni, ugyanis a halak nagyon nagy erővel bírnak, s egyből megtalálják az összes akadót.

Csalinak a Bait bait, Nash, valamint Keen carp golyókat szoktam használni, néha pop uppal kikönnyítve. Etetni nagyszemű magmixxel illetve repcével szoktam első nap, a halak megérkezése után már csak pár szem bojli megy az etetésre minden kapás után. 10-15 kg között rengeteg egészséges halat lehet fogni egy horgásztúra alatt. A legutóbbi alkalommal 20,2 kg-os és egy 19,8 kg-os fogásom volt.

Balázs Luca Balázs Luca - 20,2 kg-os töves Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca Balázs Luca

Balázs Luca